logo Webdesignbureau Vincire IC

Recente berichten

Lees meer berichten in de rubriek: Actueel

Een nieuw jaar biedt kansen..

agenda-1928419_1920 Een nieuw jaar is aangebroken. En niet alleen omdat we met zijn allen nu bijna een maand in 2017 onderweg zijn. Een nieuw jaar belooft het op meerdere fronten te worden voor Vincire IC.

Om te beginnen zal Vincire IC binnenkort naar een nieuwe kantoorruimte gaan.  Als alles loopt zoals verwacht zal dit 1 maart zijn.
Wel is het adres aan de Stationsstraat 1 al per 24 januari verruild voor een tijdelijk adres. Wilt u langs komen bel dan eerst om af te spreken.

Maar dit is niet het enige. Naast een verhuizing zullen er de komende maanden nog meer veranderingen gaan plaatsvinden. Op dit moment moet ik u helaas nog enigzins in het ongewisse laten. Ik verzeker u; huidige en toekomstige klanten van Vincire zullen daar de positieve effecten van gaan merken.

2017 – een nieuw jaar biedt nieuwe kansen

Edwin Bollen

 

Website >>
ontwerp

Wij ontwerpen duidelijke websites waarin de bezoeker makkelijk zijn weg kan vinden. De informatie vindt die men zoekt binnen enkele muisklikken.

Website >>
optimalisatie

Met uw website waardevolle klanten binnenhalen is geen onbereikbaar doel. Mits correct en consequent uitgevoerd ligt dit ook binnen uw bereik.

Mobiele >>
websites

Uw website niet alleen passend op mobiele telefoons en tablets maar ook duidelijk leesbaar en direct bruikbaar zonder inzoomen en slepen.