logo Webdesignbureau Vincire IC

Geen poespas, gewoon een goede website tegen een prima prijs. Makkelijk in gebruik, overzichtelijk en zoekmachinevriendelijk.

Over webdesignbureau Vincire IC

U als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf de mogelijkheden kunnen bieden om hun bedrijf op een professionele wijze op het internet te presenteren is ons streven.

Niet alleen ontwerpen en bouwen wij uw website. Ook stellen wij u in staat de website eenvoudig in eigen beheer te wijzigen en actueel te houden. Door ons content management systeem bent u niet meer afhankelijk van een webdesigner.

De focus van het werk dat wij afleveren ligt op toegankelijkheid, gebruiksgemak, en zoekmachine vriendelijkheid. Wij menen dat wij ons hiermee onderscheiden van andere bureau’s waar men vaak vanuit de techniek werkt. Kortom; U in staat te stellen om niet alleen als anderen aanwezig te zijn op het “web” maar zich ten opzichte van de concurrentie te onderscheiden. Dit alles met ons complete dienstenpakket.

webdesign, cms, website optimalisatie, weblogs

 • webdesign en website ontwikkeling
 • gebruiksvriendelijk website beheer (content management)
 • website optimalisatie door middel van
  • analyseren van bezoekersstatistieken
  • zoekmachineoptimalisatie en registratie
  • website layout verbetering (redesign en herschijven van HTML code naar moderne xHTML / HTML5 en CSS )
  • actualiseren van content
 • weblogs
 • snelle en betrouwbare Hosting en domeinnaamregistratie

Resultaat in Internet

Vincire Internet Communicatie is een webbureau met een persoonlijke benadering. Een kleine flexibele organisatie, korte lijnen en geen poespas, gewoon doen wat we zeggen. Onze achtergrond ligt in het bedrijfsleven op commerciƫle functies. Dit maakt dat wij oog hebben voor het doel dat u wilt bereiken.

Niet de techniek bepaalt het eindresultaat. Uw doelstelling bepaalt hoe en welke techniek er ingezet zal worden. Met internet als gereedschap en onze ervaring op commercieel en organisatorisch vlak willen we met een bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering.

Wij hebben van het internet onze zaak gemaakt zodat u zich kunt richten op de uwe. En helpen u resultaat te halen online.

Wij adviseren en assisteren u graag. Bel ons vandaag nog.

Website >>
ontwerp

Wij ontwerpen duidelijke websites waarin de bezoeker makkelijk zijn weg kan vinden. De informatie vindt die men zoekt binnen enkele muisklikken.

Website >>
optimalisatie

Met uw website waardevolle klanten binnenhalen is geen onbereikbaar doel. Mits correct en consequent uitgevoerd ligt dit ook binnen uw bereik.

Mobiele >>
websites

Uw website niet alleen passend op mobiele telefoons en tablets maar ook duidelijk leesbaar en direct bruikbaar zonder inzoomen en slepen.