logo Webdesignbureau Vincire IC

Wat kunnen we

Voor we een indruk geven van wat we kunnen willen we eerst het volgende kwijt; Het draait om de vraag: Wat wilt U ?

Als wij duidelijk hebben wat uw wensen zijn dan kijken wij hoe dit gerealiseerd kan worden. Als het iets is wat niet tot onze kernactiviteiten hoort zullen wij u dat ook zeggen. Wij kunnen u dan helpen een passende oplossing te vinden en als u wilt hierin begeleiden.

Hieronder vindt u een overzicht van onze kernactiviteiten.

Webdesign

Webdesign
Wij ontwerpen duidelijke websites waarin de bezoeker makkelijk zijn weg kan vinden. De informatie vindt die men zoekt binnen enkele muisklikken.

Meer over Webdesign

Weblogs

Weblogs
Een eigen weblog is een prima middel om het gesprek met klanten aan te gaan en het is daarmee een uitstekende aanvulling op uw website. U plaatst berichten en klanten reageren.

Wat u zeker niet moet onderschatten is dat een zakelijk weblog uw bedrijf beter vindbaar maakt in de zoekmachines. Als u regelmatig een bericht plaats op uw weblog, zal de zoekmachine uw webblog steeds opnieuw indexeren.

Meer over Weblogs

Mobiele websites

Mobiele websites
Uw website niet alleen passend op mobiele telefoons en tablets maar ook duidelijk leesbaar en direct bruikbaar zonder inzoomen en slepen.

Meer over Mobiele websites

Website optimalisatie

Websiteoptimalisatie
Met uw website waardevolle klanten binnenhalen is geen onbereikbaar doel. Mits correct en consequent uitgevoerd ligt dit ook binnen uw bereik.

Meer over Website optimalisatie

Content Management

Content Management
Een aantrekkelijke website ziet er niet alleen goed uit maar biedt ook interessante en actuele informatie.

En om het u niet alleen mogelijk maar ook makkelijk te maken om uw website bij te houden bieden wij u een gebruiksvriendelijk content management systeem aan. En niet zomaar één. Het meest gebruiksvriendelijke content management systeem van dit moment: Wordpress

Meer over Content Management

Webhosting

Webhosting
Voor ons is het hosten van uw website een onderdeel van een compleet dienstenpakket, maar wel een belangrijke. Immers web hosting is het fundament voor uw website en daarmee onmisbaar voor de presentatie van uw bedrijf op internet.

Ook verzorgen wij de registratie van vrijwel alle domeinnamen. Een greep uit de extensies die wij voor klanten hebben geregistreerd: .in, .nu, .com, .com.br, .jp, ir, .de, .it, .fr en uiteraard .nl.

Meer over Webhosting