logo Webdesignbureau Vincire IC

Webdesign.

Webdesign of website ontwerp bepaalt hoe u zich aan uw doelgroep presenteert. Een website ontwerp ondersteunt de inhoud, het is de verpakking voor uw boodschap.

Deze verpakking, de grafische opmaak van uw website is in onze ogen ondergeschikt aan de inhoud. Toch is een goed website ontwerp een erg belangrijk aspect want dit geeft de bezoeker een eerste indruk van de professionaliteit van uw bedrijf.

U wilt een internetpresentatie voor uw bedrijf die doet waarvoor u geïnvesteerd hebt. Een heldere, functionele en professionele uitstraling. Een website die werkt en in verschillende browsers correct wordt weergegeven. Een website die de doelstellingen die u zich heeft gesteld realiseert. Kortom, u wilt waar voor uw geld.

Om aan te sluiten bij uw doelstelling  en budget bieden wij u verschillende oplossingen aan:

  • maatwerk webdesign
  • startpagina’s
  • weblog
  • thematische websites

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Vindt u niet wat u zoekt dan horen wij dit graag van u.

Website >>
ontwerp

Wij ontwerpen duidelijke websites waarin de bezoeker makkelijk zijn weg kan vinden. De informatie vindt die men zoekt binnen enkele muisklikken.

Website >>
optimalisatie

Met uw website waardevolle klanten binnenhalen is geen onbereikbaar doel. Mits correct en consequent uitgevoerd ligt dit ook binnen uw bereik.

Mobiele >>
websites

Uw website niet alleen passend op mobiele telefoons en tablets maar ook duidelijk leesbaar en direct bruikbaar zonder inzoomen en slepen.